Masha Restaurant

Bij Masha Restaurant is ons belangrijkste doel om onze klanten te laten genieten van de heerlijke smaken van de Turkse keuken. Wij zijn ervan overtuigd dat onze passie voor eten en gastvrijheid de sleutel is tot ons succes en we doen er alles aan om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden.

Ons restaurant is opgericht in 2017 met het idee om de kennis van de goede smaken van de Turkse keuken te delen met iedereen. Door onze jarenlange ervaring in de horeca en onze liefde voor de Turkse keuken, hebben we een menu samengesteld dat bestaat uit authentieke gerechten die zorgvuldig zijn bereid met verse ingrediënten en kruiden.

Bij Masha vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en dat ze zich thuis voelen in ons restaurant. Ons vriendelijke personeel doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elke gast zich welkom en op zijn gemak voelt. Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee, een gezellige avond met vrienden of een zakelijke bijeenkomst, wij staan ​​altijd klaar om je te verwelkomen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem direct contact op

 

010 822 38 27 Contact opnemen

Impressie Restaurant