Masha Deluxe

Op zoek naar de ideale locatie voor uw speciale momenten, zakelijke uitjes of verloving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze prachtige en veelzijdige privézaal is de perfecte plek voor al uw evenementen.

Onze locatie is niet alleen strategisch gelegen en gemakkelijk bereikbaar, maar biedt ook gratis parkeermogelijkheden voor de deur. Dit betekent dat uw gasten zonder zorgen en kosten kunnen parkeren tijdens hun verblijf bij ons.

Onze privézaal biedt een uitgebreid assortiment aan ontbijt-, lunch- en diner services. Van traditionele tot moderne gerechten, wij zorgen ervoor dat u en uw gasten genieten van heerlijke maaltijden tijdens uw evenement. Bovendien is onze locatie voorzien van een prachtige decoratie en sfeer, waardoor uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt voor alle aanwezigen.

Wij nodigen u uit om een afspraak te maken en bij ons langs te komen om onze locatie en privézaal te bezichtigen. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het plannen en organiseren van uw evenement, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en volop kunt genieten van uw speciale moment.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement bij ons te plannen en een onvergetelijke ervaring te creëren.

Meer informatie aanvragen

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem direct contact op

 

010 822 38 27 Contact opnemen

Impressie Masha Deluxe